Categories

Producatori

Plata cu cardul pe Hidroponica.ro

Vezi hidroponica.ro pe harta

Stimulatori

Stimulatorii (Nutrienti Secundari) se folosesc in toate perioadele de dezvoltare ale plantei.

De la inradacinare la vegetatie si inflorire, acesti Nutrienti Secundari (Sulf, Calciu, Magneziu) stimuleaza cresterea si randamentul prin actiuni indirecte. Nutrientii Secundarii sunt indispensabili pentru plantele dumneavoastra.


Sulf (Sulfur - S) este o componenta structurala a unor aminoacizi si vitamine esentiale in procesul cloroplastelor. Sulful este regasit si in transportul electronilor folositi de planta in fotosinteza. Deficienta de Sulf afecteaza tesuturile tinere, alte simptome includ ingalbenirea frunzelor si cresterea greoaie.

Calciu (Calcium - Ca) regleaza transportul de alti nutrienti in planta si este implicat in activarea anumitor enzime. Calciul este implicat si in fotosinteza si structura plantelor. Deficitul de Calciu vor face plantele sa stagneze in perioada de crestere si vor oferi de asemenea un nivel scazut de calitate la inmugurirea plantelor.

Magneziu (Magnesium - Mg) este o parte foarte importanta a clorofilei si o parte critica in fotosinteza plantei. Magneziul este si un important cofactor enzimatic. Deficitul de Magneziu poate duce la cloroza.

Stimulatori Exista 40 produse.